Good dagje weg in Rotterdam.

Leuke, aparte en unieke tripjes te Rotterdam.

Good Event biedt u een leuk en apart dagje weg in Rotterdam, even uit in Rotterdam tijdens een tripje, maar op Good manier.

Ontdek het centrum en omgeving van Rotterdam tijdens dit leuke dagje weg bij Rotterdam horen natuurlijk wateractiviteiten voor een leuk dag tochtje maar ook gemotoriseerde uitstapjes.

Good Event

Jeeprijden, slipcursus, quadrijden en boogschieten te Eindhoven of Rotterdam.
Spannend uitje te Zuid-Holland en Noord-Brabant. In diverse combinaties mogelijk.
Een uitje met een slipcursus, quadrijden, jeeprijden en boogschieten. U legt u een parcours af met een quad of 4×4 jeep, volgt u een slipcursus en ervaart u een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.
Dit uitje bevat zowel veiligheid als actie! Slip erop los met de slipcursus en rijdt over uitdagend parcours met het quadrijden of 4×4 terreinwagen tijdens het jeeprijden.

Onderdelen:
Boogschieten: Met boogschieten neemt u plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes u te wachten staan. Pak uw pijl en boog, concentreer u en schiet precies in de roos! Verzamel zo de meeste punten om uw tegenstanders te verslaan. Bij grote groepen is het mogelijk om teams op te stellen en te strijden tegen elkaar.

Slipcursus: In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier uw reactievermogen en houdt controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Een ervaring die u niet snel zult vergeten!

4×4 jeeprijden: Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4×4 rijden! U hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die u alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om off the road te gaan. U stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Quad rijden: Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat u niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat u nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Locatie: Eindhoven (Noord-Brabant) en Rotterdam (Zuid-Holland).

1 uur leren jeep rijden al vanaf 1 persoon: 49 euro per persoon.
2 uur leren jeep rijden al vanaf 1 persoon: 59 euro per persoon.
3 uur leren jeep rijden al vanaf 1 persoon: 79,00 euro per persoon.

Online reserveren of bestel als kadobon.

1 uur quad en 1 uur terrein rijden al vanaf 1 persoon: 69 euro per persoon.
1 uur quad en 2 uur terrein rijden al vanaf 1 persoon: 79 euro per persoon.
1 uur quad en 3 uur terrein rijden al vanaf 1 persoon: 99 euro per persoon.

Online reserveren of bestel als kadobon.

3 uur terrein rijden, slipcursus, quadrijden en boogschieten vanaf 6 personen: 99 euro per persoon.

Leren driften in de regio Rotterdam.


Event Store

Het is wel geen circuit rijden, maar u gaat leukste stuk doen van de driftcursus voor een leuke prijs.
Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie! Durft u deze Fast & Furious ervaring aan?
Het geeft een enorme kick als u uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt.
Naast een ultieme ervaring heeft u er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!

Driften programma:
Het programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stapt u de auto in en kunt u beginnen met driften! Een lange (natte) baan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Afhankelijk van uw kennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Niet alleen ervaren drifters, maar ook beginners kunnen dus terecht!
Onderdelen die aan bod komen:
– Stuurbeheersing;
– Zit- en stuurhouding;
– Powerslide;
– Gaslos-drift;
– Koppelingstechniek;
– Handremtechniek;
– Driften op glad wegdek;
-Driften op droog wegdek.

1 uur driften al vanaf 1 persoon: 59,00 euro per persoon.
2 uur driften al vanaf 1 persoon: 75,00 euro per persoon.
3 uur driften al vanaf 1 persoon: 89,00 euro per persoon.


ONLINE bestellen van de Eventbon, leren driften.Rondtocht door Rotterdam met de snerttram.

Eten en gelijk langs de bezienswaardigheden: Feyenoord, het centrum en Delfshaven.
Gezellig en toch leerzaam voor het hele gezin!
De snerttram is een bijzondere verschijning. De tram ziet eruit alsof het dwars door een pan erwtensoep is gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes, schilderijtjes, plantjes en gordijntjes.
U zult genieten van een rondrit in deze antieke tram. De attente catering serveert u een kop hete erwtensoep. Tevens kunt u extra een drankje bestellen. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit gehoord heeft. Ter afwisseling speelt de accordeonist een heerlijk deuntje.

De anderhalf uur durende rondrit begint nabij het centrum en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

Programma:
Ontvangst gezelschap met kopje koffie en koekje:
16.30 uur: opstappen voor rondrit van 1 ½ uur langs de toeristische bezienswaardigheden, uw gids toont u de leukste plekjes van de stad met deskundig commentaar, terwijl de cateringmedewerker uw soep/hapje en drankje serveert.

18.00 uur: ontvangst met welkomstcocktail en amuse:
Vers gebakken brood met boter en een culinair 4 gangen menu.
Rundercarpaccio met Chorizospekjes, Amandelstiftjes en basilicumdressing
***
Heldere Saffraan/visbouillon met Pecheurgarnalen
***
Gegrilde Kalfsbiefstuk met aardappel/uienrostien jus van shiitakewijnsaus
***
Dessert BrazzoDagelijks wisselend dessert
***

Duur: ongeveer 1,5 uur.

Aantal deelnemers: minimaal 20 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 49,95 euro per persoon.Good Event Rotterdam Higland Lumberjack games

Korte geschiedenis: In het Hoge Noorden van Canada staan de bekende “Boreal Forests”. Deze bossen beslaan meer vierkante kilometers dan de ons bekende Amazone. In de tijd dat er nog geen kettingzagen waren en wegen niet aangelegd was het beroep van de houthakker zwaar en hard. Deze, veelal van Scandinavische afkomst, mannen leefden het hele jaar door in bunkhouses of tenten. Ze stonden bekend als grote sterke mannen, vaak met baard, die de hardheden van het bestaand hadden weten te trotseren.

De houthakkers waren afhankelijk van de rivieren voor het transport van de boomstammen, de zogeheten “logs”. In het voorjaar was er voor de mannen vaak weinig te doen. Om de verveling te verdrijven werden onderling wedstrijden gehouden. Tijdens deze wedstrijden ging het voornamelijk om wie de beste “skills” had. In navolging van de lumberjacks gaat u kennismaken met deze activiteiten.

U wordt welkom geheten met een heerlijk kopje koffie of thee en een boomstam om in de sfeer te komen. Aansluitend is er de gelegenheid voor de deelnemers zich om te kleden en zich klaar te maken voor deze avontuurlijke dag.

De onderdelen die veelal aan bod komen zijn:
Log sawing: zaag met een lintzaag zo snel als u kan een dik blok hout door.
Axe throwing: Bijlwerpen op een houten schijf.
Nailsmashing: Spijker meppen in zo min mogelijk keer.
Jeans hanging: Het altijd lastige spijkerbroekhangen.
Treetopping: klim zo snel mogelijk in de “klimboom”.
Light my Fire: steek zo snel mogelijk een vuurtje aan.
Log hoisting: Wie kan het snelst de boomstam omhoog hijsen.

Als afsluiting zal er een BBQ voor u klaarstaan, waarbij de onvermijdelijke Steak en Potatoes worden geserveerd en bier in pullen en wijn in kroezen.

Duur: Standaard van 14.00 uur tot 20.30 uur (waarvan 4 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 95 euro per persoon.

Inclusief drankarrangement (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd, ijs en snoep).Good Event Rotterdam sportief dagje Adventure racen

Een stevig en sportief programma met veel afwisseling. Een kennismaking met het Adventure Racen; mountainbiken, kajakken, hardlopen en survivallen. Een ervaren Adventure Racer begeleidt dit event.
Dit arrangement biedt een sportieve kennismaking met een zeer actieve sport.
U gaat als team, zo snel mogelijk van A naar B. Met een mountainbike, een kano, hardlopend, zwemmend, klimmend en klauterend. U moet de meest gunstige route vinden met kaart en kompas. Dat is Adventure Racen! Uw conditie wordt wel even getest.

Na het actieve gedeelte is er de mogelijkheid om te douchen. Aansluitend serveren wij een Italiaanse maaltijd in de vorm van tagliatelle met 2 soorten saus, lasagne, goed gevulde salade, stokbrood en kruidenboter.

Duur: Standaard van 14.00 uur tot 19.00 uur (waarvan 3 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 80 euro per persoon.

Inclusief drankarrangement (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd, ijs en snoep).Koken onder de Sterren

Koken onder de sterrenhemel op een knapperend houtvuurtje, na de inspanning op het avonturenparcours. Met de juiste ingrediënten maakt u gezamenlijk een heerlijke maaltijd klaar. Dit arrangement biedt een gezellige teambijeenkomst, die inzicht geeft en motiveert.

U wordt ontvangen met een heerlijke kop verse soep om vervolgens aan de slag te gaan op het avonturenparcours. Er worden allerlei hindernissen in het bos overwonnen: touwbruggen, netten, evenwichtshindernissen et cetera.

Na afloop is er gelegenheid tot douchen en is er gelegenheid om iets te drinken.

Alle ingrediënten voor een heerlijke maaltijd, die door het team moet worden bereid op het houtvuurtje zijn aanwezig.

Duur: Standaard van 18.00 uur tot 22.00 uur (waarvan 1,5 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 60 euro per persoon.

Inclusief drankarrangement (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd, ijs en snoep).

Good Event

Orientatietocht.
Oriënteren is een must tijdens vakanties in de vrije natuur. Uw weg vinden met een kaart en kompas is de manier om te komen waar u wilt zijn. Natuurlijk wordt het geleerde in de praktijk getest. Intelligentie, intuïtie en samenwerkingsvermogen komen daarbij van pas. Vertrouwen hebben in uwzelf en uw apparatuur is een vast onderwerp. Kaartlezen en weten waar u bent is de enige waarborg voor veiligheid in de natuur.
Tijdens de workshop maakt u kennis met diverse kaartleestechnieken, gebruik van kompas of GPS en het oriënteren met de omgeving als meetpunt.

Duur: 3 uur.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 44 euro per persoon.

Good Event

Survival dag

De hoogste klimberg van Nederland bedwingen, aan een kabel het meer over, angstaanjagende taferelen in de modder, water en plezier, teamwerk en heel veel fun, zijn de ingrediënten voor deze spannende uurtjes.
U wordt welkom geheten met een heerlijk kopje koffie of thee. Onder begeleiding van een instructeur gaat u een poging wagen richting de top.
Na dit avontuur is er een korte pauze van een half uurtje om vervolgens het avontuur te hervatten. Via de tokkel gaat u over het water naar de overkant van het meer, waar een groots avontuur wacht: kruipen, klauteren, slingeren over sloten, alles zit er in. Na afloop kan er worden gedoucht en de bar is natuurlijk geopend.

Duur: ongeveer 4,5 uur (waarvan 3,5 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 55 euro per persoon.

Good Event

Survival dag uitstapje 2

U wordt welkom geheten met een heerlijk kopje koffie of thee. Onder begeleiding gaat u een poging wagen richting de top. Na dit avontuur is er een korte pauze van een half uurtje om vervolgens het avontuur te hervatten. Wie schiet de pijl in de roos? Oefening baart kunst, en deze oefening is dan ook nodig om na een afsluitende competitie nog de maaltijd bij elkaar te schieten. De roos wordt vervangen door de “maaltijdroos”, ingrediënten als hamburgers, kippenpootjes, salades, en andere lekkernijen moeten geraakt worden. Nou maar hopen dat er een behoorlijke maaltijd bij elkaar geschoten wordt.
De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue.

Duur: ongeveer 6 uur (waarvan 3 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 69 euro per persoon.

De prijs is inclusief de barbecue, exclusief consumpties.

Survival dag uitstapje 3 (vrijgezellendag)

Kaart en een kompas, de benenwagen, steppen, kanovaren, hindernissen bedwingen en vlotvaren… het zit er allemaal in. Een vrijgezellendag dat zijn weerga niet kent….

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. De groep gaat op pad met kaart en kompas. Volgen zij de juiste route? Beantwoorden zij de vragen juist? Wie zal het zeggen, zelfs verdwalen behoort tot de mogelijkheden. De onderdelen die zeker in de tocht zijn verwerkt zijn, schieten met pijl en boog op heuse hartjes. Hindernissen geknoopt van netten en balken en er zal een groot meer moeten worden bedwongen. Of dit alles nog niet genoeg is krijgt u te maken met een step, een vlot en de benenwagen als vervoermiddel. Tussendoor, als de groep de juiste plek weet te vinden, wordt er een heerlijke lunch gepresenteerd.
Het programma eindigt, als het goed is, op het punt waar de groep begon. Na afloop kan er worden gedoucht en de bar is natuurlijk geopend.

Duur: ongeveer 5,5 uur (waarvan 4 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 69 euro per persoon.

De prijs is inclusief de lunch.

Good Event Steptocht met picknick

Steppen door de natuur, veel zien en beleven, lekker smikkelen onderweg. Een verassende ontdekking van het eigen talent. Uw lichaam ervaren zoals nooit te voren, wie durft……?

U wordt welkom geheten met een heerlijk kopje koffie of thee. Met een speurkaart en een step wordt er een tocht gemaakt door het omliggende gebied. De Rottemeren worden op een ludieke wijze verkent. Halverwege de tocht wordt er een plek gezocht voor een overheerlijke culinaire stop. De picknickmand met belegde broodjes, drankjes, koffie, thee en snoepgoed wordt leeg gegeten, want wat er over is moet mee terug.
Na afloop kan er worden gedoucht en de bar is natuurlijk geopend.

Duur: ongeveer 4,5 uur (waarvan 3 uur actief).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 50 euro per persoon.

De prijs is inclusief de lunch.

Good Event

Paintball en speedball

Bij beiden activiteiten wordt er op een afgezet stuk terrein gestreden om de vlag van het andere team te veroveren, zonder geraakt te worden door een andere schutter. Bij paintball wordt gebruik gemaakt van verfballetjes en bij speedball van rubberen balletjes.

Duur: 1,5 uur.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Rotterdam.

Prijs: 29 euro per persoon.

De minimale leeftijd is 18 jaar.

Good Event RIB Experience uitjes.

Speedboat Adventure door de Rotterdamse haven.
Een leuk uitstapje in Rotterdam.
Zin in een nieuwe thrill? Ga dan mee met de Speedboat Adventure!
Dit arrangement is een bijzondere Rotterdam beleving.
Stap aan boord van een super snelle motorboot en maak een spetterende rondvaart over de Maas! Als kers op de taart brengt u voor de vaartocht of erna (u mag zelf kiezen) een bezoek aan het hoogste rijksmonument van Nederland; de Euromast!
Op 100 meter hoogte staat er een heerlijke luxe lunch klaar en kijkt u uit over stad en havens. Is het niet hoog genoeg? Met de Euroscoop kunt u naar 185 meter. Over adrenaline gesproken!
Duur: Tussen 11.00 en 14.00 uur wordt er gevaren. Laatste afvaart om 13.40 uur.

Locatie: Rotterdam.

Aantal deelnemers: minimaal 1 persoon.

De prijs: 49 euro per persoon.ONLINE cadeaubon bestellen

Of klik hier, vul het formulier in print het uit en fax het ons of stuur het per post.

Good Event

Bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest in het Rijnmond gebied.


Een uitdagend programma is nu ook hier mogelijk.

Dag uit omgeving Rotterdam met Quadrijden OF 4*4 Terreinrijden in combinatie met boog en buksschieten.

Uitleg aktiviteiten:

* Quadrijden: Wind door uw gezicht en een kick van de adrenaline. Het parcour vraagt om een handige omgang met het kleine voertuig. Hebt u er nog nooit op gezeten? Geen probleem u krijgt van ons een duidelijke instructie.

* Boog en buksschieten: Na een instruktie zelf boog en buksschieten. Goede richting en juiste hoogte? in de roos? Misschien gaat het buksschieten beter. Ook met slecht weer kan dit in binnenprogramma’s verwerkt worden.

* 4*4 rijden: Na de uitleg van een instrukteur gaat u zelf door de verschillende parcours rijden. U leert hier de eerste beginselen van het 4*4 rijden. Veel fun en ook nog leerzaam ook.Deelnemers: minimaal 20 personen (Kleinere groepen op aanvraag via mail).Locatie: Oostvoorne (Rotterdam).

Prijs 3 aktiviteiten inclusief BBQ, +/- 4 uur:
75 euro per persoon.


Good Event Sloepenrace of Waterbike te Rotterdam

Nu is de mogelijkheid om rotterdam eens op een andere manier te zien, even uit tijdens de Sloepen of waterbike race.
In teams roeit u verschillende manches waarbij het natuurlijk gaat om de beste tijd.
In het centrum van Rotterdam ligt de oudste haven van de stad die nog steeds de charme en gezellige sfeer van weleer uitademt. Deze haven is één van de startlocaties van de Sloepenrace waarbij u roeit tussen historische schepen, de eerste wolkenkrabber van Europa en de moderne Kubuswoningen.
Moedig u teamgenoten aan op één van de leuke terrasjes met zicht op de wedstrijdbaan. Verkiest u liever een ‘groene omgeving’ met als achtergrond de skyline van Rotterdam? Dan is de uitgestrekte Kralingse Plas de locatie voor u!
U hoeft niet over een topconditie te beschikken om mee te dingen naar de Sloepenrace bokaal! Onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ biedt de Sloepenrace u een unieke combinatie van ontspanning door inspanning. Deze activiteit is het ideale uitje voor wie een sportief en bruisend dagje weg door wil brengen in deze bijzondere stad!Wanneer: Heel het jaar mogelijk.

Duur: Dagdeel.

Locatie: Leuvehaven, Delfshaven, Oude haven, Bergse Plas en Kralingse Plas.

Aantal deelnemers: vanaf 15 personen.

Prijs: 45 euro per persoon.

Inclusief:
– Huur van de sloepen;
– Wedstrijduitleg;
– Locatiehuur;
– Begeleiding;
– Prijsuitreiking;
– 1 drankje per persoon;
– Winnaars Trofee;
– Reddingsbrigade/EHBO;
Eataround op de step, kickbiken – Door Rotterdam op de step en bij diverse restaurants eten

… door Rotterdam. Altijd al zo’n moeite gehad met kiezen naar welke restaurant u nu gaat met uw vrienden, kennissen,…
/Eataround-op-de-step-kickbiken-Door-Rotterdam-op-de-step-en-bij-diverse-restaurants-eten/Evenement/Arrangement/content/19/101/


Fietsen langs de bezienswaardigheden van Rotterdam – Fietstocht door de havenstad Rotterdam

… deze fietstocht gaat u op pad om zelf Rotterdam te ontdekken. Via een foto speurtocht maakt u een tour door de stad waar u zeker uw schoonmoeder…
/Fietsen-langs-de-bezienswaardigheden-van-Rotterdam-Fietstocht-door-de-havenstad-Rotterdam/Evenement/Arrangement/content/19/102/


Anti-slipcursus te Barneveld, Meppel en Rotterdam – Volg nu een slipcursus bij een anti-slipschool in eigen auto.

Doe zelf, geef cadeau. Een anti-slipcursus halve dag of hele dag in eigen auto. Een anti-slipcursus waarvan veel weggebruikers denken dat ze ze eigenlijk niet nodig hebben. Toch komt niemand het oefencircuit…
/Anti-slipcursus-te-Barneveld-Meppel-en-Rotterdam-Volg-nu-een-slipcursus-bij-een-anti-slipschool-in-eigen-auto/Evenement/Arrangement/content/19/116/


Dinnershow Stookolie & Dreams te Rotterdam. – Tijdens een dansshow gaat uw dineren.

… de kade, aan de voet van de Euromast in Rotterdam, ligt al jaren het prachtige party en theaterschip ‘de Ameland’ afgemeerd. Op het oog een vrolijk…
/Dinnershow-Stookolie-Dreams-te-Rotterdam-Tijdens-een-dansshow-gaat-uw-dineren/Evenement/Arrangement/content/19/160/


Dinnershow Rotterdam. – Eten en entertainment diner tijdens show.

U gaat een dinnershow beleven, door mee te gaan op deze ontdekkingstocht van zang en dans in de schijnwerpers. Hopelijk kunt u met uw enthousiasme de bemanning eens goed wakkerschudden! Stookolie & Dreams…
/Dinnershow-Rotterdam-Eten-en-entertainment-diner-tijdens-show/Evenement/Arrangement/content/19/174/


Moordspel te Rotterdam als groepsuitje. – Een leuk whodunnit spel als diner.

Uw eigen CSI-thriller in een restaurant als groepsuitje. Een fascinerend toneelspel vol spanning en hilariteit, inclusief heerlijk eten. Dit groepsuitje heeft een perfect script, acteurs,…
/Moordspel-te-Rotterdam-als-groepsuitje-Een-leuk-whodunnit-spel-als-diner/Evenement/Arrangement/content/19/183/


Lasergame een indoor uitje ook. – Lasergamen een leuk uitstapje of cadeau te Rotterdam.

… en natuurlijk kinderfeestjes zijn er unieke arrangementen. Lasergamen is een leuk uitstapje te Rotterdam
/Lasergame-een-indoor-uitje-ook-Lasergamen-een-leuk-uitstapje-of-cadeau-te-Rotterdam/Evenement/Arrangement/content/19/185/


Rotterdam bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in het Rijnmond gebied. – Uitstapje met, quad of jeep rijden en teambuilding.

… vrijgezellenfeest in het Rijnmond gebied. Een uitdagend programma is nu ook in de omgeving van Rotterdam mogelijk. Dag uit met quad rijden OF 4*4 jeep rijden in combinatie met boog en buksschieten. Uitleg…
/Rotterdam-bedrijfsuitje-of-vrijgezellenfeest-in-het-Rijnmond-gebied-Uitstapje-met-quad-of-jeep-rijden-en-teambuilding/Evenement/Arrangement/content/19/246/


Rotterdam uitje voor groepen, Waterstad Odyssee Arrangement. – Een ontdekkingsreis door het centrum van waterstad!

… op het water als op de oever van Rotterdam dienen de deelnemers hun Odyssee goed te volbrengen. Niet alleen om tot winnend team te worden…
/Rotterdam-uitje-voor-groepen-Waterstad-Odyssee-Arrangement-Een-ontdekkingsreis-door-het-centrum-van-waterstad/Evenement/Arrangement/content/19/248/


Rotterdam uitstapje met de snerttram een leuk uitje voor groepen. – Eten en gelijk langs de bezienswaardigheden: Feyenoord, het centrum en Delfshaven.

… en toch leerzaam voor het hele gezin! De snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof het dwars door een pan erwtensoep is gereden. Binnenin is de…
/Rotterdam-uitstapje-met-de-snerttram-een-leuk-uitje-voor-groepen-Eten-en-gelijk-langs-de-bezienswaardigheden-Feyenoord-het-centrum-en-Delfshaven/Evenement/Arrangement/content/19/266/


Rotterdam Tuk Tuk Challenge. – Dagje weg met familie, vrienden of collega’s in Zuid-Holland.

… weg met familie, vrienden of collega’s? De Rotterdam Tuk Tuk Challenge is hier ideaal voor. Alle highlights komen voorbij: De Euromast, de Erasmusbrug…
/Rotterdam-Tuk-Tuk-Challenge-Dagje-weg-met-familie-vrienden-of-collega-s-in-Zuid-Holland/Evenement/Arrangement/content/19/309/


Kuntzinnig vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of uitstapje te Rotterdam. – Voor vrouwen en mannen die creatief willen zijn en zien.

… vrouwen en mannen die creatief willen zijn en zien in Rotterdam als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of uitstapje is het “Kunstzinnig 010 Arrangement” ideaal. In…
/Kuntzinnig-vrijgezellenfeest-of-bedrijfsuitje-of-uitstapje-te-Rotterdam-Voor-vrouwen-en-mannen-die-creatief-willen-zijn-en-zien/Evenement/Arrangement/content/19/310/


Thema feest Flower Power discohow te Rotterdam in Zuid Holland. – Leuk voor vriendinnen, bedrijven, familie of vrijgezellen.

… Flower Power Discoshow te Rotterdam. De jaren ’60 tot ’80 waren spannende muziekjaren. Misschien heeft u ze zelf meegemaakt,…
/Thema-feest-Flower-Power-discohow-te-Rotterdam-in-Zuid-Holland-Leuk-voor-vriendinnen-bedrijven-familie-of-vrijgezellen/Evenement/Arrangement/content/19/320/


Thema feest Miami Moonlight Cruise te Rotterdam. – Tijdens een avond cruise eten, drinken, dansen en uitgaan te Rotterdam.

… thema feest te Rotterdam is interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels,…
/Thema-feest-Miami-Moonlight-Cruise-te-Rotterdam-Tijdens-een-avond-cruise-eten-drinken-dansen-en-uitgaan-te-Rotterdam/Evenement/Arrangement/content/19/321/


Step & Waterbike Arrangement te Rotterdam. – Een leuk actief arrangement voor een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje te Zuid Holland.

… dit arrangement leert u sportief kennismaken met Rotterdam. Door middel van steps en waterfietsen langs de leuke plekjes van de havenstad. U…
/Step-Waterbike-Arrangement-te-Rotterdam-Een-leuk-actief-arrangement-voor-een-bedrijfsuitje-of-bijvoorbeeld-een-vrijgezellenfeestje-te-Zuid-Holland/Evenement/Arrangement/content/19/324/


Varen met een bus en bezoek aan SS Rotterdam te Rotterdam? – Een uitje langs de bezienswaardigheden van de havenstad.

… kennis met het legendarische schip Het ss Rotterdam. Bij deze tour bezoekt u onder andere de boeg en de brug, neemt u een kijkje in het stuurhuis…
/Varen-met-een-bus-en-bezoek-aan-SS-Rotterdam-te-Rotterdam-Een-uitje-langs-de-bezienswaardigheden-van-de-havenstad/Evenement/Arrangement/content/19/325/


Kook workshop te Rotterdam voor groepen. – We maken er een hele dag weg van voor u.

… & Cooking Arrangement. Een vaartocht langs alle bezienswaardigheden van Rotterdam en tot slot een koo workshop. Vanaf het Willemsplein start een bijzondere vaartocht…
/Kook-workshop-te-Rotterdam-voor-groepen-We-maken-er-een-hele-dag-weg-van-voor-u/Evenement/Arrangement/content/19/326/


Workshop Tapas, Anti Pasti en Mezzes maken te omgeving Rotterdam. – Een leuk uitje voor vrouwen als vriendinnendag.

Deze leuke workshop doet 3 verschillende landen aan: Spanje, Italië en Griekenland. Deze landen hebben op culinair gebied het volgende met elkaar gemeen: men eet vóór het late avondeten, bij een aperitiefje…
/Workshop-Tapas-Anti-Pasti-en-Mezzes-maken-te-omgeving-Rotterdam-Een-leuk-uitje-voor-vrouwen-als-vriendinnendag/Evenement/Arrangement/content/19/352/


Romantische Candle Light tram tour te Rotterdam. – Een avondje genieten van het centrum van Rotterdam.

… Uw geliefde of nodig vrienden uit voor een culinair diner tijdens een rondrit door Rotterdam per restauranttram. Onderweg wordt een vast 4 gangen menu geserveerd. Terwijl u nipt aan een…
/Romantische-Candle-Light-tram-tour-te-Rotterdam-Een-avondje-genieten-van-het-centrum-van-Rotterdam/Evenement/Arrangement/content/19/403/


High tea en rondvaaart met een amfibiebus te Rotterdam . – Een andere manier van een rondvaart.

… van uw uitje een verwennerij en kies voor de High Tea Rotterdam en een rondvaart met een amfibiebus. De High Tea is lekker dichtbij want de amfibiebus vertrekt…
/High-tea-en-rondvaaart-met-een-amfibiebus-te-Rotterdam-Een-andere-manier-van-een-rondvaart/Evenement/Arrangement/content/19/453/


Adrenaline actie en avontuur met jetboat door havens Rotterdam. – Met 720 PK over het water en genieten van Rotterdam.

In een gloednieuwe jetboat vliegt u over de Maas met een topsnelheid van 100 km per uur. Spring aan boord en voel de adrenaline! Houdt u vast voor de rit van uw leven. De Jetboat is ontworpen…
/Adrenaline-actie-en-avontuur-met-jetboat-door-havens-Rotterdam-Met-720-PK-over-het-water-en-genieten-van-Rotterdam/Evenement/Arrangement/content/19/524/


Keuze kado voor vrouw leuke tips voor haar. – Een kadobon met ideen voor een dagje weg.

… wordt er spelenderwijze over de te gebruiken ingredienten verteld. Locatie: Amsterdam, Leiden of Rotterdam. – Voor 1 persoon een workshop zelf uw zilveren ringen maken.U begint met het maken van een…
/Keuze-kado-voor-vrouw-leuke-tips-voor-haar-Een-kadobon-met-ideen-voor-een-dagje-weg/Evenement/Arrangement/content/19/468/


Vliegles, een proefles bij een vliegschool. – Zelf vliegen tijdens een vliegles of doe het cadeau.

Altijd al een vliegtuig willen besturen? Al voor 89 euro. De beste prijzen bij een vliegschool In heel NL. In heel Nederland en Vlaanderen is een proefles mogelijk. Nu is dat mogelijk tijdens een…
/Vliegles-een-proefles-bij-een-vliegschool-Zelf-vliegen-tijdens-een-vliegles-of-doe-het-cadeau/Evenement/Arrangement/content/19/5/