Welkom bij Good Event.
Een leuk groepsuitje met paintball en quadrijden en veel meer voor uw groepsactiviteit.

Stel uw eigen bedrijfsfeest, groepsactiviteit, vrijgezellenfeest, familiedag, of thema groepsuitje samen uniek en apart.

Groepsuitje Hardenberg.
Een leuk groepsuitje met een keuze uit een groepsactiviteit uit de volgende onderdelen:
Quad Racing: Ronkende motoren en scheurende banden…Knallen op full power! Dat is wat u kunt verwachten van de terrein-quads. Deze gemotoriseerde vierwielers staan garant voor een ruime dosis fun en adrenaline. Vanaf 16 jaar kan men op de locatie onderleiding van deskundige instructeurs een leuk en technisch parcours afleggen met een 150 cc quad. Leeftijd vanaf 16 jaar. Duur 1 uur. Inclusief koffie en thee. Deelname geheel op eigen risico.

Event StorePaintball: Ga het gevecht aan met uw collega’s. Grijp die kans om uw baas eens te grazen te nemen. Na het aantrekken van de overalls, het inspecteren van de geweren en de instructie gaat u in twee teams het bos in om de vlag van het andere team te veroveren. Tijger door de bladeren. Zoek dekking achter bomen maar knal er flink op los. Laat de sterkste winnen. In de gezellige safety-zone kunt u bijkomen van het spel onder het genot van een drankje. Duur 2 uur paintball, inclusief 100 paints en koffie.

Boogschieten: Altijd al eens de roos willen raken? Bij het boogschieten krijgt u eerst goede instructies. Na de instructies kunt u eens laten zien, wie de nieuwe Robin Hood wordt.

Kanovaren: Geniet van het kabbelende water van de vecht. De vogels die uit het riet wegvliegen als u langs vaart. Kanovaren is genieten van de natuur om uw heen. Maar ook waterfietsen en kajakken behoren tot de mogelijkheden.

Event StoreKickbike: De step is weer helemaal terug van weggeweest. Grijp de kans om er weer eens als vanouds op te stappen en met een luxe uitvoering, door het mooie en bosrijke gebied van Rheeze te crossen. De mogelijkheid een GPS te monteren op de step is ook aanwezig.

Klimmen: Beleef de kick van het klimmen op onze zeven meter hoge klimtoren. De verschillende klimroutes maken deze toren leuk en uitdagend. Onder goede en gecertificeerde begeleiding kunt u eens laten zien, dat u niet bang bent voor deze hoogte!! Duur 1 uur o.l.v. een instructeur.

Boerengolf: Golfen op de boerderij, met klomen een grote bal en veel lol. Duur 2 uur.

Klootschieten: In een bosrijke omgeving inclusief bolderkar en koffie / thee. Duur 2 uur.

ATB / Mountainbiken: Mountainbiken door de bossen van Hardenberg. Samen met de instructeur komt u op plekjes die u zelf nooit had gevonden. Leer de fijne kneepjes van het terreinfietsen. Veeg na afloop voldaan de modder van uw gezicht. Duur 2 uur, inclusief instructeur en 1 consumptie.

GPS Tocht: De nieuwe manier van wandelen in het mooie vechtdal. Het GPS (Global Positioning System) is een meetinstrument wat aangeeft waar u precies zit op de aardbol. Door middel van een aantal satellieten bepaald de GPS waar u zich bevind. Door het invoeren van coƶrdinaten word er een mooie tocht door de bossen gelopen. Ook is het mogelijk m.b.v. het GPS een route te steppen of te fietsen. Duur 1,5 uur.


Locatie groepsuitje: Hardenberg (Overrijssel).


Prijs combi kanovaren en kickbiken met retour GPS, minimaal 8 personen 3 uur: 25 euro per persoon.Prijs Paintball, minimaal 6 personen 2 uur: 30 euro per persoon.Prijs combi kanovaren en kickbiken en klimmen, minimaal 8 personen 4 uur: 30 euro per persoon.Prijs Quadrijden, minimaal 6 personen 1 uur: 35 euro per persoon.Prijs combi boogschieten en quadrijden, minimaal 6 personen 2,5 uur: 40 euro per persoon.Prijs combi ATB / Mountainbiken en paintball, minimaal 8 personen 4 uur: 45 euro per persoon.Prijs combi paintball en quadrijden, minimaal 6 personen 3 uur: 55 euro per persoon.Event Store


Als optie bij een groepsuitje:Prijs Kajak, 1 uur: 5 euro per persoon.

Prijs Klootschieten, minimaal 8 personen 2 uur: 5 euro per persoon.

Prijs Boerengolf, minimaal 8 personen 2 uur: 7 euro per persoon.

Prijs Canadese Kano, 1 uur: 8 euro per persoon.

Prijs GPS tochten, 1,5 uur: 8 euro per persoon.

Prijs Klimmen, 1 uur: 8 euro per persoon.

Prijs Waterfiets, 1 uur: 10 euro per persoon.

Prijs Kickbiken, 1 uur: 12 euro per persoon.
Good Event

Uitje Arnhem / Nijmegen.
Een leuk uitje met een keuze uit een groepsactiviteit uit de volgende onderdelen:

Quadrijden: Wie is snel en behendig en wordt winnaar van de grand prix…?
De krachtige Yamaha quads zijn sportief en gebruiksvriendelijk. Met deze ATV-vierwieler bindt u de strijd aan met de elementen. Na een gedegen instructie gaan alle deelnemers van start met de training. Daarna zal een uitdagend programma worden opgezet. Door de opbouw kunt u steeds beter de uitdaging met het ruige terrein aan. U wordt geconfronteerd met de disciplines snelheid en behendigheid.
– Speed: test uw snelheid op de snelheidsbaan. In de teamestafette scoort het team zoveel mogelijk punten voor het klassement.
– Trial: in dit onderdeel wordt gereden op het behendigheidsparcours. Rijd het parcours met zo min mogelijk strafpunten. Er wordt een beroep gedaan op uw souplesse en nauwkeurigheid! Heeft u alles onder controle?
In bovenstaand programma wordt gereden op 125cc Yamaha Grizzly quads. Er is 1 quad op 5 deelnemers om zo de wachttijden te beperken.
Quadrijden als los arrangementen meer locaties uitjes voor groepen? Klik hier.


Good Event

Paintball: Maar liefst 7 verschillende velden kunt u gebruiken voor uw evenement. Uw persoonlijke begeleider maakt in overleg met u 2 teams. De deelnemers krijgen een gekleurde overall en integraal veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische paintball wapen, de marker Tipmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke, 1e klasse paintballs.

Adventure: Op zoek naar de juiste post, probeer maar eens droog te blijven, wie wint door creativiteit en behendigheid?
In deze Outdoor Adventure gaan de deelnemers in teamverband op pad. De tocht wordt zowel lopend als varend afgelegd. Er zijn op de route diverse uitdagingen waarmee punten kunnen worden verdiend. Na ca. 3 uur is de Outdoor Adventure volbracht en kan de winnaar bekend worden gemaakt.

Adventure activiteiten:
– Mega kano race;
– GPS navigatie;
– Mindbreakers;
– Vlot bouwen en varen;
– Handboogschieten;
– Island Adventure met hindernisparcours en toggle baan.

Op de locatie: Arnhem / Nijmegen geldt: Minimumleeftijd is 18 jaar. Deelname is op eigen risico. U tekent hiervoor een deelnameverklaring.

Locatie: Arnhem / Nijmegen (Overrijssel).


Prijs combinatieprogramma met 2 activiteiten: Paintball (100 paintballs) & Quadrijden: 60 euro per persoon.

Prijs combinatieprogramma met 3 activiteiten: Paintball & Quadrijden & Adventure: 90 euro per persoon.