Welkom bij Good Event.
Een leuk overzicht van uitjes als groepsuitstapje en bedrijfsuitje uniek en apart.


Good Event

4×4, driften, slippen, quad, paintball in 1 groepsuitje te Eindhoven of te Den Haag – Rotterdam.
Spannend uitje te Zuid-Holland en Noord-Brabant.
Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje samen. Met dit event is het mogelijk om alles te doen wat u als groepsuitje altijd al heeft willen doen.
4×4 terrein rijden, slipcursus, quadrijden, driften, paintballen en boogschieten kies uw eigen pakket voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
Een uitje met een slipcursus, quadrijden, jeeprijden en boogschieten. U legt u een parcours af met een quad of 4×4 jeep, volgt u een slipcursus en ervaart u een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.
Dit uitje bevat zowel veiligheid als actie! Slip erop los met de slipcursus en rijdt over uitdagend parcours met het quadrijden of 4×4 terreinwagen tijdens het jeeprijden.

U wordt ontvangen met koffie/thee, hierna gaat u de onderdelen doen die u zelf kiest.

Onderdelen, u kunt uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje geheel naar eigen wens invullen, u kunt kiezen uit:
– Driften 1 uur: driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie!  Het geeft een enorme kick als u uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door onze bochten. Een driftcursus is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Naast een ultieme ervaring hebt u er dus ook in het dagelijkse leven wat aan!
Onderdelen: Stuurbeheersing, Zit- en stuurhouding, Powerslide, Gaslos-drift en driften op glad wegdek.

– Offroad rijden 1 uur: altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige
4×4 wagen in de modder? Vraagt uzelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4×4 rijden! U hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op het terrein staat een deskundige instructeur die u alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om off the road te gaan. U stapt in de terreinwagen en betreedt het speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

– Segway rijden 1 uur: segway rijden zorgt voor een ervaring die u moet beleven. U zweeft als het ware boven de grond en bestuurt door middel van je evenwicht. Op zoek naar iets futuristisch en speciaals? Dan is segway rijden toch echt iets voor jou! U kunt segway rijden, zonder rijbewijs en zonder voorkennis! Na een korte introductie hebt u de mogelijkheid om de Segway te besturen op de locatie. Om het nog uitdagender te maken stellen we een speciaal parcours op met hindernissen. Zigzaggend langs pionnen, achteruit inparkeren en nog veel meer. Wees niet bang, ten alle tijden staan onze ervaren instructeurs klaar om u door het parcours te leiden.

– Boogschieten 1 uur: boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op het terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om u alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren. Met boogschieten neemt u plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes u te wachten staan. Verzamel zo de meeste punten om je vrienden te verslaan.

– Ongevallensimulator 1 uur: Stelt u voor dat u met de auto over de kop slaat… Daar moet u toch niet aan denken! Een ongeluk is niet van tevoren te voorspellen, wel kunt u rop voorbereid zijn. Met de ongevallensimulator bootst u een auto ongeluk na om zo goed mogelijk voorbereid de weg op te gaan! De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet u doen? Waar gaat u heen? Waar moet u op letten? De ongevallensimulator, samen met de ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. U stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware roll-over heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe u uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!

– Fun Rijden 1 uur: U ziet het tegenwoordig wel vaak voorbij komen op televisie. Met de auto proberen deelnemers de meest gekke opdrachten te voltooien. Het gaat niet om het voltooien, maar juist om de kick en humor!  Het geeft een enorme kick als uw uw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Omzeil op hoge snelheid meerdere obstakels en test uw stuurmanskunsten. Daarnaast gaan we verschillende spellen spelen op het parcours. Fun Rijden is natuurlijk voor de plezier en kick, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je als betere en zelfverzekerde bestuurder naar huis gaat. U kunt de auto namelijk beter besturen door het voltooien van verschillende opdrachten.  Onderdelen: James Bond inparkeren, 180 graden stunten in de bocht en Penalty Shooting tijdens een 180 graden draai.

– Paintball 1 uur met 400 balletjes: paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duikt u achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verbergt u zich voor de vijand. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Ervaar de frisse lucht en een medogenloze arena vol tegenstanders!

– Escaperoom The Car Edition 1 uur: de Escaperoom is in de kortste keren erg beroemd geworden. Een speciale kamer waaruit men via raadsels probeert te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Wij kennen het, u kent het. Het is tijd voor een nieuwe variant, namelijk Escaperoom The Car Edition! We kennen de speciale ruimtes inmiddels wel, waar u probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen. In deze speciale uitvoering van de bekende escaperoom stapt in de auto met uw vrienden i.p.v. een afgesloten ruimte. U probeert te ontsnappen uit de auto door hints te vinden, alleen dat gaat niet zomaar! Er is namelijk heel weinig ruimte in de auto, wat betekent dat het nog moeilijker is om te bewegen. U zult een manier moeten vinden om zeer effectief te werk te gaan, want de tijd loopt!

– Slipcursus 1 uur: een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom uw rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties! In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier uw reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek.  Onderdelen slipcursus: Zit- en stuurhouding, Noodstop met ABS op glad wegdek, Remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek, Demonstraties, Correctie achterwiel slippen, Professionele oefenbaan met speciale slip-coating. Deelname is in een Volkswagen Golf.

– Quadrijden 1 uur: Een uitdagend parcours, moeilijke obstakels en stoere quads. Klinkt goed? Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat u niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat u nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef. Deelenemers: minimaal 6 personen.

Wilt u een ander pakket dan hieronder staat vermeld, neem dan contact met ons op.

U kunt de activiteiten ook los doen, het is mogelijk met kleinere groepen of geef het als kadobon weg.
Bekijk hier de mogelijkheden!

Prijs:

1 uur 4×4 rijden en 1 uur ongevallensimulator: 49,95 euro per persoon.
1 uur slipcursus en 1 uur ongevallensimulator als groepsuitje: 49,95 euro per persoon.
1 uur 4×4 rijden en 1 uur slipcursus: 59,95 euro per persoon.
1 uur 4×4 rijden en 1 uur quad rijden: 59,95 euro per persoon.
1 uur segway rijden, 1 uur Slipcursus en 1 uur boogschieten: 69,95 euro per persoon.
1 uur 4×4 rijden, 1 uur ongevalsimulator en 1 uur slipcursus: 69,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur ongevalsimulator en 1 uur slipcursus: 69,95 euro per persoon.
1,5 uur quad rijden en 1,5 uur paitball: 72,50 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur driften, en 1 uur escaperoom: 84,95 euro per persoon.
1 uur paintball, 1 uur driften en 1 uur fun rijden: 84,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur 4×4 rijden, 1 uur slipcursus en 1 uur boogschieten: 89,95 euro per persoon.
1 uur quad rijden, 1 uur offroad rijden en 1 uur driften: 89,95 euro per persoon.

Good Event

Good grandprix.
Stel uw eigen unieke groepsuitstapje, bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest samen met deze dagjes uit.
Altijd al een race willen meemaken, willen crossen? Rustig rijden of springen over heuvels met een 4×4 , een auto, mini motor of een quad en slippen u bepaalt het arrangement.
Keuze uit: antislip , 4×4 jeep landrover, quad rijden behendigheid, quad rijden race, blind rijden, motorpeds, circuit rijden, minimotor
en ongemotoriseerd: helicopter dropping (van 14 meter toren), schieten op doelen, sumo worstelen, bakfietsenspel, omrol auto, atb, klimmuur / abseilen, speologie, langlaufen of levend tafelvoetbal.

Het programma is afhankelijk van de locatie.

Klik hier voor prijzen en de mogelijkheden!

Locatie: Barneveld, Biesbosch (Hank, Noord Brabant), Doesburg, Doetinchem, Emmen, Lelystad, Nunspeet, Oss, Rotterdam, Tiel, Vragender en Wanneperveen.

Minimaal 5 personen.

Ook los als activiteit of individueel met datum of als unieke cadeaubon: Slipcursus en de andere onderdelen als uitje.

Good Event

Indoor bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag te Utrecht zelf samen stellen.
Segway circuit rijden, paintball, escaperoom en meer.

Dit indoor groepsuitje stelt u geheel zelf samen. Rustige activiteiten of juist actief bezig zijn het is allemaal mogelijk. Dit is leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendag, mannendag of familie uitje. En het is binnen dus het is altijd mogelijk, in de winter, in de zomer met slecht weer of goed weer.
U kunt kiezen uit de volgende onderdelen voor uw indoor groepsuitje:

– 30 minuten rijden op een segway: Het rijden op een Segway is een unieke belevenis!
Op het indoor Segway circuit is een parcours uitgezet waar men onder begeleiding een aantal ronden rijdt. Hier leert en beleeft u hoe het is om een segway te besturen.
De begeleider heeft per 10 personen 2 segways klaarstaan waar u om de beurt onder begeleiding het segway rijden ervaart!

– 60 minuten airsoften: Airsoften is het simuleren van veldslagen waarbij twee teams tegen elkaar strijden om een missie  te volbrengen. Er wordt gebruik gemaakt van replica s van bestaande wapens. Er wordt gespeeld met plastic balletjes, BB s genaamd.
Tijdens het airsoften wordt er gespeeld met een Ika zuchi. 

– 120 minuten paintball (50 balletjes): Paintball is het bekende schietspel waarbij het de bedoeling is om de tegenstander uit te schakelen door ze te raken met de kogels die uit een speciaal geweer worden geschoten. Dit heet een marker. Wij schieten met een Tipmann 98, de meest bekende in de wereld.

– 30 minuten bubbelvoetbal: Met een opblaasbare bal om u heen speelt u de welbekende voetbalsport. Natuurlijk moet u net als bij het reguliere voetballen proberen te scoren en het team dat de meeste doelpunten heeft gemaakt is de winnaar. Het grote verschil zit hem in het feit dat u bij bubbelvoetbal ongegeneerd tegen elkaar mag bumpen en botsen.

– 30 minuten levend tafelvoetbal: Iedereen kent dit spel natuurlijk. Nu kunnen jullie ervaren hoe het is zelf het voetbalpoppetje te zijn.  Iedereen krijgt een positie in het speelveld en u wordt vastgemaakt aan de stang door middel van een band om je middel. Jullie kunnen dan alleen van links naar rechts bewegen. Welk team het meest scoort verlaat het veld als winnaar.

– 12 minuten elektrisch karten:  Met elektrische karts en meer dan 50.000 Watt aan LED verlichting boven de baan. Waarschijnlijk vraag u zich nu af of elektrische karts net zo hard gaan als benzinekarts. We kunnen die vraag volmondig met ja beantwoorden. 

– 45 minuten Escaperoom: 1 van de nieuwste activiteiten is het Escape Room arrangement. Het is uniek, want het vertelt u het een en ander over de organisatie Bescherming Bevolking (BB) van Nederland. Deze verdween op 1 juli 1986 van het toneel. De BB was opgezadeld met een vrijwel onmogelijk opdracht: Nederland beschermen tegen luchtaanvallen door de vijand. Tijdens een recente verbouwing ontdekte wij twee geheime ruimtes van waaruit deze organisatie werkte.
U moet aan de hand van tips en opdrachten ontsnappen.

Deelnemers minimaal 06 personen.

Locatie: Loosdrecht op slechts 25 minuten van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam.

Prijs 1 activiteit 19,95 euro per persoon.

Prijs 2 activiteiten 39,00 euro per persoon.

Prijs 3 activiteiten 57,50 euro per persoon.

Prijs 4 activiteiten 75,00 euro per persoon.

Good Event

“Minute to win it” groepsuitje avondprogramma regio Eindhoven.
50 aktiviteiten, welke dat bepaald het spel.

Ontvangst met een standaard barbecue en voor 5 aaneengesloten uren onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn drinken. Een avondvullend programma gebaseerd op de populaire spelshow ‘Minute to Win It’. Er is een keuze aan 50 spellen die aan bod kunnen komen, de winnaar trekt een kaart om het volgend spel te bepalen. Elke spel speelt u binnen 1 minuut of moet u een minuut volhouden. Kortom een gezellige manier om de avond mee door te komen. Keuze activiteiten voor groepsuitje:
Abseilen: Vanuit de klimtoren recht naar beneden afdalen aan een touw, u controleert uw eigen snelheid. 
Armworstelen: Handje drukken op een echte wedstrijdtafel. 
Bandenspel:  Teamopdracht, verplaats de banden zonder de volgorde te verstoren.
Buikschuiven: Luchtkussen, u neemt een aanloop en probeert zo ver mogelijk over de baan te schuiven, hoe verder u komt, hoe meer punten.
Bierpul schuiven: Met Bierpullen in een bak schuiven om zoveel mogelijk punten te scoren. 
Black Jack: Met kaarten zo dicht mogelijk bij de 21 komen. 
Boksring: Luchtkussen, de tegenstanders proberen met enorme bokshandschoenen te boksen met elkaar. 
Boogschieten: Met pijl en boog schieten op doelen. 
Brancard-race: Team-opdracht, bouw zo snel mogelijk een brancard van 2 palen en touwen, 1 deelnemer ligt er op. De anderen worden geblindeerd en moeten de brancard door een parcours dragen. 
Buks schieten Met buks metalen balletje op doel schieten. 
Bungee-run: Luchtkussen, probeer zo ver mogelijk tegen het elastiek in te rennen,druk een bal op de scorelijst voordat het elastiek u  terugtrekt. 
Carribean Poker: Met vijf kaarten de kaarten van de bank overtreffen.
Draailadder: Probeer tegen de touwladder op te klimmen en bij de bel te komen zonder dat de ladder draait. 
Draaivoetbal: Grote opgeblazen voetbal die draait, probeer met een voetbal in de gaten te schieten om punten te scoren. 
Driehoek: Met 2 personen op een touw in balans blijven, terwijl u steeds verder van elkaar afloopt.
Duizelbaan: Luchtkussen, Neem plaats op de stoel in het luchtkussen,deze draait 30 maal,als hij stopt probeer zo snel mogelijk bij de bel te komen. 
Geblindeerde zwitsers: Team-opdracht, 4 personen in dezelfde broek en geblindeerd moeten een tractor band door een parcours rollen. 
Gebroken brug: Team-opdracht, de groep heeft een balk om het team over het water te brengen.
Gladiatoren-spel: Luchtkussen,spelers staan tegenover elkaar op een pillon en probeer de ander met behulp van een ‘wattenstaaf’ van de pillon te krijgen. 
Hakbijl Gooien: Gooi met hakbijlen op een score-bord, bijlen die blijven hangen leveren punten op. 
High all Aboard: Team-opdracht op hoogte, 4 personen klimmen naar een plateau op 10 meter hoog,geven elkaar een hand en proberen achterover te leunen en ondertussen elkaar in balans te houden. 
Hindernisbaan: Stormbaan met diverse obstakels.
Hoefijzer werpen: Gooi hoefijzers om een paaltje om punten te scoren. 
Hold de weight: Zo lang mogelijk met gestrekte armen een gewicht voor u vasthouden. Hoogte parkours: 5 verschillende touwbanen op 5 tot 8 meter hoogte.
IN-line skate: Schaats op 4 wielen. 
IJsbloklopen:  Op de ijsblokken gaan staan, met de handen de touwtjes strak houden en zo snel mogelijk een parcours afleggen. 
IJsklontjes rennen: Welk team verplaats de meeste ijsklontjes dmv een helm met een emmer er op.
IJsschots schuiven: Met stok tegen ijsschots duwen, zodat de sneeuwpoppen omgeschoven worden.
IJspegel vangen: Door aan touwtje te trekken, vallen ijspegels naar beneden, de meeste ijspegels opvangen.
Jacobsladder: Team-opdracht op hoogte, 4 personen proberen op de bovenste sport van de ladder te komen op 12 meter. De afstand tussen de sporten wordt steeds groter.
Kanovaren: Keuze uit 1, 2 of 3 persoons kano’s, varen op aquabest. 
Klimboom: Met behulp van grepen in een 17 meter hoge boom klimmen.
Klimmen: Gezekerd met touw en klimgordel klimmen tegen een steile wand,met 8 verschillende routes.
Klimnet: Klim in een net tot 12 meter hoogte. 
Koemelken: Wie melkt het eerst zijn emmer vol bij deze koe.
Klompke schuiven: Schuif met klompen in een bak om punten te scoren.
Klompen dans: Probeer met kleine ballen in klompen te gooien die op een bord hangen. 
Klootschieten:  In een team met een houtenbal gevuld met lood (kloot) een afstand afleggen in het minste aantal schoten.
Koning van de ring: Probeer met een balk elkaar de ring uit te duwen. 
Kratten stapelen: Team-opdracht, maak een zo hoog mogelijke toren van kratten.
Kruisboog schieten: Met een kruisboog pijlen schieten op doelen. 
Kruispunt: Team-opdracht, iedereen moet van paal wisselen zonder de grond te raken. 
Kruiwagen-race: 1 persoon in de kruiwagen, de ander gaat met hem door een slalom,estafette-race. 
Kussengevecht: U zit tegenover elkaar boven het water. Probeer met behulp van een kussen elkaar in het water te slaan. 
Laser point shooting: Met laser geweren schieten op computer gestuurde doelen, wie schiet het snelst en mikt het best. 
Lasso werpen: Wie gooit de lasso om de cactus. 
Limbo dansen: Dansend onder een stok door, die steeds lager wordt gehangen. 
Luchtdruk pistoolschieten: Met luchtdruk pistool metalen balletjes op doel schieten.
Mountainbike-race: Parcours van 800 meter, probeer met je team zo veel mogelijk rondes te rijden,estafette-race.
Muur: Met behulp van elkaar, over een muur van 4 meter komen.
Ondergronds doolhof: Team-opdracht, gangen stelsel onder de grond, kom er zo snel mogelijk met je team door. 
Ontsnapping: Team-opdracht, steek met de hele groep de balk over zonder de grond of de elastieken te raken. 
Paintball: 2 teams proberen in het bos bij elkaar de vlag te veroveren,ondertussen probeer je de tegenstanders te raken met verfballen. 
Paintball shoot-out: Duel, waarbij u tegenover uw tegenstander in een vak staat, aantal treffers is uw score. 
Palen-opdracht: Team-opdracht,de groep krijgt 12 palen om een denkbeeldig moeras over te steken. 
Palen wandeling: Loop over de koppen van de palen naar de overkant, op 10 meter hoogte.
Pampersprong: Klim in een 10 meter hoge paal, probeer er boven op te gaan staan en duik dan naar een rekstok.
Pendule sprong: Maak een vrije val van 10 m hoog te en kom slingerend tot stand. 
Reuzen potloot: Tekenen met groot opgeblazen potloot. 
Putting the stone: Vanuit nek een steen zo ver mogelijk wegstoten. 
Riek Gooien: Met een riek(hooivork) gooien op een doel.
Ring steken: 1 persoon zit op een paard, gedragen door zijn teamleden, hoe snel krijgen ze alle ringen verzameld?
Ring werpen: Probeer de ringen om de opgeblazen cactus te gooien.
Robinson spel: Evenwichts parcours afleggen en vervolgens met kattenpult schieten.
Rodeo snowboarden: Mechanische snowboard, wie blijft het langst op de snowboard staan.
Rodeo stier: Mechanische stier, wie blijft het langst zitten op de stier. 
Rokvoetbal: iedere speler draagt een hoepelrok, u kan uw voeten niet zien, maar moet wel proberen de bal te raken.
Rol het vat: Met een zwaar vat een parcours afleggen.
Roulette: Wanneer het balletje op het goede getal valt, hebt u prijs. 
Rupsrace: 4 personen in een canvas loopband, bewegen zich voort als een rupsband.
Smokkelaarsbos: De groep gaat geblindeerd een touw volgen dwars door het bos.
Sneeuwpop worstelen: Worstelen in grote schuimrubber sneeuwpoppakken.
Sneeuwbal werpen: Sneeuwballen met klittenband op opgeblazen bord gooien. 
Sneeuwpop gooien: Met verzwaarde bal opgestapelde sneeuwpoppen omgooien. 
Skilat lopen:   Parcours afleggen met 3 personen op de ski’s. 
Speedball: Variatie op het paintball, gespeeld op een open terrein met huisjes en dekkingen. wie wordt het minst geraakt.
Spijker slaan: Sla een spijker zo snel mogelijk in een houten blok. 
Spijkerbroek hangen: Hoe lang blijft men aan een spijkerbroek hangen. 
Spinnenweb: Klim door de vakken, zonder de touwen van het spinnenweb te raken.
Stormbaan: Luchtkussen, 6-kamp spel, estaffete race over en door muren op het luchtkussen.
Sumo-worstelen: Worstelen in grote schuimrubber pakken.
Super bungee: Luchtkussen, 2 spelers zitten aan hetzelfde elastiek, wie komt het verste en scoort de meeste punten.
Super darts:  Gooi met klittenband pijlen op een opgeblazen dartbord. 
Super skippybal: 4 personen proberen tegelijk te skippy-en.
Tafel-opdracht: Team-opdracht, de groep moet van 1 verhoging (tafel) naar de andere komen met behulp van 2 balken de grond mag niet geraakt worden.
Tafelvoetbal: 2 teams voetballen tegen elkaar in een levensgroot teafelvoetbal spel.
Team twister: Speel twister met 30 personen tegelijk.
Tokkelen: Vanuit de klimtoren aan een katrol naar beneden komen over een lengte van 50 meter.
Tokkelbaan: Spectaculaire tokkelbaan van 200 meter.
Toren van Pisa: Zoveel mogelijk blokken op de toren zetten, zonder dat deze omvalt.
Touwbaan: 5 verschillende touwbruggen boven water.
Touwbaan bouwen: Samen met de groep een touwbaan bouwen.
Touwbrug: 9 verschillende touwbanen over 3 natuurlijke vijvers.
Touwtrekken: Welk team is het sterkst.
Touwparcours: 5 verschillende touwbruggen boven water, andere als bij de touwbaan.
Slinger: Over een gracht van de ene naar het andere plateau slingeren.
Vijvergolf: Met een club en een golfballetje de 9 vijvers (holes) in zo weinig mogelijk slagen spelen.
Vinger van de reus: Team-opdracht, haal met het team een band van een 3 meter hoge paal zonder deze aan te raken.
Vliegend tapijt: Het team staat op een mat, welke vooruit getrokken kan worden als iedereen tegelijk omhoog springt. 
Vliegend touw: Team-opdracht, span een enkel touw met de groep en loop er 1 voor 1 over heen.
Vlotbouwen: Maak met behulp van tonnen, palen en touwen en vlot waarmee de groep gaat varen.
Wandelende A: Team-opdracht, bouw met 3 balken een A, 1 persoon gaat hierin staan, de rest van de groep zorgt ervoor, met behulp van touwen, dat de A kan lopen.
Waterschans: 8 meter hoge schans waar je op je buik, in een kano, op een mountainbike, een slee of op ski’s of snowboard vanaf kan.
Wereldbal: Team-opdracht, bal van 2 meter doorsnee, 1 persoon zit op handen en knieen op de bal, de rest van de groep rolt de bal door een parcours. 
Wipwap: Op een wip met z’n allen in balans blijven.
Zeephelling: Luchtkussen, 6-kamp, welk team brengt het meeste water over de helling.
Zwitsers Voetbal: 4 personen in 1 broek voetballen tegen 4 anderen in 1 broek met een grote voetbal.

Deelnemers minimaal 10 personen.

Locatie: Eindhoven (Best, Noord-Brabant).

Prijs avondvullend programma: 55 euro per persoon.

Good Event

Buggy safari:
Wilt ook wel eens het zand doen opstuiven en het water laten opspatten? Of gewoon een leuke rustige recreatie route rijden?
Aarzel dan geen seconde en doe een buggy arrangement.
Zeer populair en vol avontuur en adrenaline.
Verschillende uitstapjes tijdens een aktiviteiten tocht via een unieke Off-road ervaring, actie, 4×4, fun en uitdagingen in prachtige gebieden.
De arrangementen kunt u ook uitbreiden met gemotoriseerde of ongemotoriseerde activiteiten?
Een arrangement voor de leuke teambuilding of vrijgezellendag!

Voorbeeld programma: * Off-road met Buggy’s: een unieke Off-road ervaring, met de buggy’s rijden we via bos en zandwegen naar de verschillende teamopdrachten: vliegend tapijt, trolly’s, ….. of ;
* Boogschieten: de teams trachten een zo hoog mogelijke score te behalen;
* Fun schommel: schommelbrug voor jeeps;
* De Vierwindrichtingen: teamopdracht;
* Matchball: levensgroot tafelvoetbalspel;
* OPTIE: Quadrijden 150 cc op het crossterrein.

Duur: 1,2,3,4 uur of dag.

Locatie: divers in Nederland en Vlaanderen.

Programma’s Buggy rijden.

Good Event

Jeepsafari op leuke en mooie locaties.
Jeeprijden is nu nog leuker, want tijdens deze jeepsafari, denkt u dat u echt de coureur bent, die samen met de bijrijder via vragen en opdrachten over landelijke en onverharde wegen, holle weggetjes die u door de mooie omgeving van het Limburgse landschap voeren.

Duur: circa 3 uur.

Locatie voorbeeld: Valkenburg (NL).

Deelnemers jeeprijden: minimaal 10 personen.
(ook via inschrijving vanaf 1 persoon mogelijk.Of 4×4 jeep rijden met als tussendoortjes survival teambuilding opdrachten. Nadat u teams (teambuilding) van 4 personen heeft gevormd gaat u met de jeeps op pad naar de verschillende locaties waar 10 verschillende teambuilding opdrachten wachten.

Duur: 1 dag.

Locatie: Kasterlee (Antwerpen, B).

Aantal deelnemers: minimaal 12 personen.

Prijs: 88 euro per persoon.

Programma’s Jeep rijden.

Good Event

Quadrijden op diverse locaties in Nederland en Vlaanderen.
Alleen maar quadrijden is nu ook mogelijk bij Good Event alle soorten quadrijden worden in ongeveer 2 uur (effectief 40 minuten) behandeld. De onderdelen zijn:

– 10 minuten vrij crossen op 80 cc Race Quads;
– 5 minuten wedstrijd met Le Mans start;
– 15 minuten trailen met 350 cc 4×4 Quads op een apart behedigheidsparcours;
– 5 minuten wedstrijd met vliegende start;
– 5 minuten superfinale met Le mans start.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie voorbeeld: Lommel (B).

De prijs: 50 euro per persoon.


Of kies: ****Good quad off the road****
Van het leren quadrijden met de quad tot een tocht off road:
– 10 minuten leren quadrijden op de 80 cc race quads;
– Initiatie quadrijden met semi automaten op de 300 cc sport quads een 30 á 50 minuten off road tocht over 70 % onverharde wildwegen( 25 km);

Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten met inbegrip van een briefing en leren quadrijden.

Aantal deelnemers: minimaal 8 personen en maximaal 11 personen per groep.
Ook via inschrijving vanaf 1 persoon mogelijk.

De prijs: 79 euro per persoon.

Locatie voorbeeld: Lommel (B).
Omgeving Heerenveen (Donkerbroek NL)
en, Tilburg, Valkenburg(NL) en meer.

Programma’s Quad rijden.

Good Event

Workshop keuze groepsuitje te Zuid-Holland.
Stel zelf het uitje samen voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familieuitjes.
Stel zelf het uitje samen met: sieraden maken, slippers versieren, cupcakes, schilderen, parfum, vogelhuisje pimpen, salsa dansen, minute to win it of ik hou van Holland (indoor), tassen versieren, chocolade maken en….
Ideaal voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of familieuitjes.

Hoe werkt het?
– Kies een workshops 1 uit:
– Pop art portret: Als een echte kunstenaar uw eigen Pop Art portret schilderen! Tijdens deze Pop Art workshop gaat u aan de slag als een echte Pop Art kunstenaar zoals Andy Warhol. U levert van tevoren een digitale foto aan. De foto’s worden bewerkt zodat u deze tijdens de Pop Art workshop kunt gebruiken. U gaat uw eigen Pop Art portret op een 20×20 cm doek zetten. Het eindresulaat van dit uitje is een prachtig kunstwerk voor aan de muur!. Gegarandeerd een top resultaat! Tip: Voeg de afzonderlijke Pop Art’s samen tot één groot kunstwerk.
Leuk als familieportret of voor in de bedrijfskantine!

– Vintage kandelaar: Kandelaars zijn leuke sfeervolle woonaccessoire voor in huis! Van een tafel vol met oude en nieuwe serviesdelen snuffelt u naar kopjes, schotels en glazen die passen bij uw smaak. Van het gekozen servies maken we per persoon 2 kandelaars. Met lijm en een beetje passen en meten vormen zich twee unieke kandelaars. Tijdens het opdrogen gaan we aan de slag met  zijdepapier, verf, lint en andere vrolijke applicatie en zo maakt u deze creatieve vintage woonaccessoire af.
– Tassen versieren: Een workshop tas pimpen helemaal naar uw eigen ontwerp! U hebt de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren tassen. Ieder seizoen hebben we weer een andere assortiment. De tassen kunnen versierd worden met kralen, studs, applicaties, linten, glitters en vele andere soorten materialen. Aan het einde van deze creatieve tassen workshop heeft iedereen een mooie en originele tas versierd waar u nog lang plezier van zult hebben. Bij elke workshop is er een mix van verschillende soorten tassen.

– Memobord: Memobord, een super leuke woonaccessoire voor in huis! Bewaar uw leukste foto’s, memo’s en herinneringen op uw zelfgemaakte memobord. We gaan aan de slag met stof, lint, kralen knopen en diverse andere fournituren. Dit handige memobord staat leuk in elke woning maar is ook erg geschikt voor in de kinderkamer. Door het gebruik van diverse materialen kunt u een memobord maken in uw eigen stijl.

– Koe beschilderen: Workshop ecoshape koe beschilderen van 30-40 cm per persoon: Tijdens dit creatieve uitje gaan we koeien beschilderen. Natuurlijk beschilderen we geen echte koe, maar koeien van ecoshape (papier mache) van circa 30-40 cm. De workshop koe beschilderen is een super leuk uitje voor jong en oud! Wanneer de koe eenmaal beschilderd is, heeft u een prachtig kunstwerk voor in huis!

– Zilveren tekst ring open: De zilveren tekst ringen zijn hartstikke leuke en vooral mooie herinnering aan bijv. een vrijgezellendag, teamuitje of andere bijzondere momenten. Aan de binnenkant of buitenkant van de ring, zetten we letters, cijfers of figuurtjes. In 2 uur maken we deze super hippe tekst ring van 5 mm breed. (Tegen een kleine bijbetaling is 8 mm breed ook mogelijk). U maakt de ring in uw eigen maat, maar de ring is aan de achterkant open, zodat deze ook verstelbaar is. Voor de afwerking zijn er verschillende mogelijkheden zoals: glans, mat, ijs, zilveren of zwarte letters of een combinatie hiervan.

– Zilveren armband Swarovski: Een zilveren armband met Swarovski kralen. Van zilverdraad knippen we staafjes. Op deze staafjes gaan we vervolgens konische Swarovski kralen van 4 mm kettelen. Er zijn diverse kleuren Swarovski kralen in het assortiment. Iedere deelnemer kettelt een zilveren armband.

– Zilveren keting Wire-Wire: U eigen zilveren hanger ontwerpen en smeden tot een waar kunstwerkje. Van 25 cm lang – 1 mm dik massief zilverdraad maakt u een zilveren hanger. Met het draad maakt u een waar kunstwerkje voor om uw nek. Eerst maken we een ontwerp. Daarna gaan we het zilverdraad knippen, vijlen en vorm geven. Als u wenst kunt uSwarovksi (max. 4 p.p.) in uw ontwerp verwerken.

– Kies een lunch uit:
Tussendoor een keuze lunch met:
Sweet Chocolate lunch: 2 zoete broodjes chocoladepasta, Chocoladekoek, Chocolade snoepje, Banaan, Chocolademelk of:
Boeren lunch: Broodje kaas, Gekookt ei, Koetjesreep, Appel, Jus D’orange of:
Asian lunch: Bamisoep, Spekkoek, Kroepoek, Tropisch fruit, Mangosap of:
Healthy lunch: Ceaser salade kip, Yoghurt, Mueslireep, Appel, Water.

– Kies een workshop 2 uit:
– Sieraden maken.

– Slippers versieren: Tijdens dit leuke creatieve slipper uitje gaan we slippers versieren. De diverse flip flops (teenslippers) waar u uit kan kiezen gaan we pimpen met diverse soorten kralen en linten. De slippers worden een ware eye-catcher!
– Marsepeinen cupcakes.

– Servies beschilderen: Na dit uitje heeft u leuk, eigen gemaakt beschilderd servies! Het servies beschildert u helemaal naar eigen ontwerp! We gaan eerst samen de stijl of het thema bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: bloemen, vlinders, pip stijl, fantasy, stippen, hartjes enz.. U kunt ook een leuk kinderservies maken. Daarna gaan we aan de slag met de kwast! Met behulp van diverse technieken gaan we het servies voorzien van een geweldig eigen design. Ook al bent u niet zo goed in schilderen of tekenen dan hebben wij de juiste middelen in huis voor een mooi resultaat.

– Parfum maken (10ml alcohol).

– Vogelhuisje pimpen: Vogelhuisje pimpen, een super leuke woonaccessoire voor in huis! Tijdens dit creatieve uitje gaan we een houten vogelhuisje decoreren. We gaan aan de slag met verf, vilt, lint, papier en divers ander materiaal. Deze hippe vogelhuisjes zijn erg leuk als decoratie in huis en zijn ook erg geschikt voor in de kinderkamer of onder een afdakje in de tuin.

– Salsa dansen: Dans met elkaar Salsa en beleef een onvergetelijke dans workshop! Salsa is “hot”, samen lachen en lekker swingen waarbij u kennis maakt met deze zeer populaire, Zuid-Amerikaanse dans. Tijdens deze actieve workshop gaan we met z’n allen lekker bewegen op tropische muziek, leert u allerlei bewegingen en dansen we de sterren van de hemel. De workshop is geschikt voor een zeer breed publiek, zowel mannelijk als vrouwelijk, van alle leeftijden en culturen.

– Minute to win it (indoor): Alle spellen worden (net zoals het TV programma) uitgevoerd met huis-, tuin- en keukenartikelen en bij elk spelonderdeel gaat het niveau omhoog. Bovendien gaat de vermoeidheid ook parten spelen, waardoor de concentratie kan afzwakken. Er zijn in totaal (net als op TV) 50 spellen mogelijk die aan bod kunnen komen. Daarvan spelen we er circa 15 tijdens het spel. Welke? Dat is natuurlijk nog de grote verrassing. U krijgt van te voren van ons een lijst met de in totaal 50 mogelijke spellen. Deze lijst kunt u uitdelen aan de deelnemers.
U mag u dus voorbereiden, maar dat hoeft niet.

– Ik hou van Holland (indoor): Een leuk idee als u op zoek bent naar een leuk “Hollands” uitje vol met lol, actie en hilariteit. Tijdens dit spel komen er allerlei grappige weetjes naar voren over ons kleine landje. Hoe gaat het te werk? Per spel zijn er minimaal 2 groepen. Een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Des te meer deelnemers des te meer groepen. Als teams strijdt u tegen elkaar. Tijdens het spel spelen we circa 10 diverse “Hollandse” opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Bij sommige opdrachten spelen de teams tegen elkaar en bij andere opdrachten speelt elk team apart. Het team met de meeste punten wint een Hollandse prijs!

Minimaal 5 personen.

Locatie: Dordrecht (Regio Rotterdam).
Duur: 5 uur.

Prijs: 50 euro per persoon.

Good Event

Keuze samenstel uitjes.
Stel uw eigen bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag, of thema uitjes samen.
Om u op weg te helpen hebben paintball en quad een standaard pakket, de rest van het uitje kiest u zelf. Voor iedereen zit er iets bij.
Met: quad racing, boogschieten, paintball, kanovaren, kajakken, waterfietsen, kickbiken, klimmen, boerengolf, klootschieten, atb/ mountainbiken en een GPS tocht.

Aantal deelnemers: minimaal 6 personen.

Duur: +/- 3 uur.

Locatie: Hardenberg (Overrijssel).

Prijs combi kanovaren en kickbiken met retour GPS, minimaal 8 personen 3 uur: 25 euro per persoon.

Prijs Paintball, minimaal 6 personen 2 uur: 30 euro per persoon.

Prijs Quadrijden, minimaal 6 personen 1 uur: 35 euro per persoon.

Prijs combi kanovaren en kickbiken en klimmen, minimaal 8 personen 4 uur: 30 euro per persoon.

Prijs combi boogschieten en quads, minimaal 6 personen 2,5 uur: 40 euro per persoon.

Prijs combi ATB / Mountainbiken en paintball, minimaal 8 personen 4 uur: 45 euro per persoon.

Prijs combi paintball en quads, minimaal 6 personen 3 uur: 55 euro per persoon.

En veel meer groepsarrangementen in bijvoorbeeld Overijssel.

Programma’s .

Good Event

Good tandemjump skydive.
De parachutesprong van uw leven.
Na enkele grondoefeningen en een goede instructie maakt u, vastgekoppeld aan een instructeur, die sprong die u altijd al heb willen maken, u gaat parachutespringen.

Aantal deelnemers: minimaal 1 persoon.

Locatie: Teuge, Texel en Zeeland.

Good parachute springen, een sprong om nooit te vergeten.
Maak nu een parachute sprong in Belgie, na een introductie met alle onderdelen van een parachute sprong maakt u die sprong, die u altijd al heb willen maken.

Programma’s en prijzen lucht events.

Good Event

Good Proefles vliegen.
Altijd al eens een vliegtuig, helicopter of motorzweefvliegtuig willen besturen, stuntvliegen of willem ballonvaren?
Nu is de mogelijkheid daar. Bestuur zelf een vliegtuig of helicopter. U krijgt een theorieles van ongeveer 30 minuten en daarna gaat u vliegen (20 min) en daarbij neemt u zelf natuurlijk ook het “stuur” in handen.
Locatie: Heel Nederland

Prijs al voor: 88 euro per persoon.
Prijs extra passagier: 30 euro.
Nog meer mogelijk o.a.
– Helicopterpiloot prijs 245 euro p.p.
– Motorzweefvliegen 65 euro p.p.
– Ballonvaart 160 euro p.p.
– Paragliding 50 euro p.p.

Programma’s en prijzen lucht events.

Good Event

Ardennen weekend ook als dag mogelijk.
Kies uw eigen survival dag / weekend naar uitdaging kies uit verschillende activiteiten standaard in het arrangement:

Voorbeeldprogramma dag:
Programma sensatie survivaldag:
** 09.00 uur: onthaal met koffie/croissant;
** 09.45 uur: vervoer naar activiteiten;
** 10.00 uur: quadrijden in de vorm van een quad tocht van 1 uur (B-rijbewijs verplicht);
** 11.00 uur: vervoer met eigen voertuig, naar andere leuke activiteiten;
** 11.15 uur: mountainbike traject (tocht) (8 km);
** 12.15 uur: Ardens buffet;
** 13.00 uur: keuze uit 3 sportieve activiteiten (kies 1 activiteit): – paintball (fofait 50 balletjes);
– rotsklimmen en afdalen in rappel (via Ferrata 2 uur);
** 15.00 uur: Trekking te voet naar Petithan (3 km) ;
** 15.30 uur: afvaart van de Ourthe per kajak of raften (10 km);
** 17.00 uur: Aankomst in taverne le Juliénas in Barvaux;
** 17.30 uur: Terugkeer per minibus naar aanvang locatie;
** 17.30 uur: Petanque wedstrijd;
** 18.30 uur: Afscheidsdrankje.

U kunt de dagen en weekenden naar eigen unieke wensen invullen, actief uitstapje, vrijgzellenuitje, bedrijfsuitje, of gewoon een leuk uitje.

Programma’s en prijzen survival events.

Good Event

Vliegeren Blokarten of Kitebuggyen op het strand.
Eerst oefenen we met de kleine huis vliegertjes en daarna gaan we met de professionele vliegers aan de slag.
De wind bepaalt het spektakel. Deze activiteit is optioneel aan te vullen tot een geheel Strand arrangement.
Dit arrangement is zeer afhankelijk van de wind. Om mee gemaakt te moeten hebben.

Deelnemers: minimaal 1 persoon.

Locatie: Bloemendaal aan Zee, Brouwersdam, Noordwijk aan Zee, Scheveningen, Wijk aan Zee (NL), IJmuiden, Oostende (B).

Prijs vliegeren al voor: 30 euro per persoon.

Blokarten / strandzeilen.
Racen over het strand in uw eigen blokart of ook wel strandzeilen.
Een aantal jaren geleden is BLOKARTING, de nieuwste vorm van strandzeilen, uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland. U kunt nu met deze zeilkarren over het Nederlandse strand racen. Blokarting is een avontuurlijke en uitdagende sport workshop die heel makkelijk en snel te leren is, en daarom voor iedereen toegankelijk. Houdt u van wind en snelheid, dan is blokarten zeker iets voor u!

Locatie Blokarten: Amsterdam (IJmuiden), Brouwersdam (Rotterdam), Terschelling.

Programma’s en prijzen strand events.

Good Event
Crime Scene Investigation… een citygame als teamuitje.
Op zoek naar aanwijzingen, oplossingen en de moordenaar.

In het centrum is een vrouw onder verdachte omstandigheden levenloos gevonden. Dit is al de tweede vrouw die op precies dezelfde wijze is vermoord.
Het lijkt erop dat het het werk is van een serie moordenaar.

Het CSI team haast zich ernaar toe….

De seriemoordenaar lijkt een spel met ons te spelen en is ons altijd 1 stap voor.
Bij elke moord laat de serie moordenaar een raadsel achter. Zijn wij niet op tijd met het oplossen van het raadsel en/of aanwijzing dan wordt er weer iemand vermoord. We hebben maximaal 3 uur de tijd! Vindt snel de seriemoordenaar en zorg dat er zo min mogelijk slachtoffers vallen!

Hoe gaan de recherche teams te werk?
We beginnen bij de basis: de laatste plaats delict in de binnenstad.
De recherche teams worden verdeeld.
Per “CSI” spel zijn er minimaal 2 groepen. Des te meer deelnemers bij dit teamuitje des te meer groepen. Elk team krijgt een recherche koffer. Vervolgens gaat ieder team door de stad op zoek naar aanwijzingen, oplossingen en de moordenaar.

Als recherche team bent u verantwoordelijk voor:
– Er achter komen wie de seriemoordenaar is, het motief en hoe?
– Wees alert en snel… zorg ervoor dat er zo min mogelijk dodelijke slachtoffers vallen!

Alle teams ontmoeten elkaar weer op een eindlocatie waar nog een laatste opdracht volgt.
De antwoorden en bevindingen worden overhandigd aan de commissaris en de commissaris deelt de laatste opdracht uit. Het team met de meeste punten wint!

Minimaal 5 personen.


Locatie: Antwerpen, Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Helmond, Hilversum, Hoevelaken, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zierikzee en Zwolle.


Wanneer: Mogelijk van maandag t/m zaterdag in de ochtend, middag en avond.


Duur: 3 uur.


Prijs: 32,50 euro per persoon. Inclusief: spel materiaal, citygame begeleiding, prijs winnaars en 1 drankje per persoon

Good Event

Good for fun in Amsterdam.
Die plekken van Amsterdam, die u gezien moet hebben daar brengt Good Event u lopend en over de grachten naar toe.
U komt op plekken waar u normaal nooit zult komen. De Jordaan, de Wallen en andere eyecatchers behoren tot het assortinment. U wilt natuurlijk ook even over de grachten varen, dat doen we natuurlijk ook.

Duur: ongeveer 4 uur.

Andere opties zijn:bezoek een diamantslijperij, Madam Tusaud,
een tv studio of de Dinner show.

Good uitje in Rotterdam en omgeving.
Quadrijden, vlieglessen, parachutespringen, beauty arrangement, powerboot varen, ballonvaart en veel meer uitjes in Rotterdam. Ontdek de machtige haven vanaf de Euromast in combinatie met een haven rondvaart. Voor het Adventure begint geniet u eerst onder het genot van een kopje koffie met gebak van het panorama van Rotterdam op 100 meter hoogte. Nog hoger? ja hoor, want het Space-Adventure brengt u tot een hoogte van 185 meter. De havens van Rotterdam worden in 5 kwartier tijdens een haven rondvaart verkent. De werven, dokken, kaden en silo’s u krijgt ze allen te zien.

Programma’s en prijzen Amsterdam uitjes.

Programma’s en prijzen Rotterdam uitjes.