Welkom bij Good Event voor survival.


België en zijn Ardennen met activiteiten op geheel eigenwijze.
Zelf uw survival arrangement samenstellen.
Een uurtje, een dag of een heel weekend. Wij hebben onderstaande sportieve onderdelen:

* Kanovaren op wildwater
De Ardennen: een plek op aarde waar rust nog heel gewoon is, de mensen vriendelijk zijn en dieren nog in het wild voorkomen. Beleef een avontuurlijke kanotocht op een ongevaarlijk beginnerstraject over de Ourthe in de Belgische Ardennen. De kanotocht is 8 km. lang met spannende watervallen en stroomversnellingen. Uiteraard wordt er gezorgd ervoor dat u weer terug komt bij de startlocatie. Zorgt u ervoor dat u "droog" het eindpunt haalt?
Prijs: 15,00 euro per persoon.

* Mountainbiken in de Belgische Ardennen

Mountainbiken is een (in) spannende en spectaculaire activiteit om te doen. U gaat gedurende een halve dag zelfstandig een tocht maken door de heuvels van de Belgische Ardennen, waar klimmen en dalen elkaar opvolgen. Vooraf krijgt u instructie van de instructeur en daarna kunt u in uw eigen tempo de tocht afleggen. Zo maakt u fietsend kennis met de prachtige natuur en omgeving!
Prijs: 17,50 euro per persoon.

* KlimAdventure; Abseilen en Tokkelen

Abseilen: vanaf 35 meter hoogte, dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Onder begeleiding van de instructeur lukt het bijna iedereen om zijn angst te overwinnen. Maar vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten! Tokkelen: U staat bovenaan de rots, de instructeur maakt u vast aan een kabel en vraagt of u klaar bent. Je twijfelt even maar springt dan toch! U raast over land en water en geniet van het fantastische uitzicht! Dit is een van de langste tokkelbanen van de Ardennen Prijs: 29,50 euro per persoon.

* GPS Achouffe / Chocoladetocht
Achouffe;
Onder het mom van ‘wat je vindt mag je houden’. zijn er op de GPS tocht verschillende Achouffe flessen verstopt. Mocht u een fles vinden dan mag u deze daadwerkelijk zelf houden en nuttigen als u weer terug bent.
Chocoladetocht; Een wandeling met een heerlijk tussendoortje. Halverwege de tocht stopt u namelijk bij een ambachtelijke chocolade atelier. Hier komt u alles te weten over deze lekkernij. Uiteraard mag u deze kleine en smaakvolle producten proeven.Prijs voor 4 personen: 59,50 euro.

* Quadrijden in de Belgische Ardennen
Lekker scheuren voor jong en oud in de omgeving van Durbuy en Aywaille. Op een 4 wielige motorfiets gaat u in circa 2 uur het landschap van de Ardennen verkennen. Eerst krijgt u een uitleg hoe de quad werkt en daarna gaat u de natuur in. Met de quad rijdt u over modderigebospaden, vol met plassen en heuvels. een avontuurlijke route, maar u wordt wel vies! Gelukkig liggen er voor de deelnemers een overall klaar. Tijdens de schoolvakanties op donderdag om 14:00 uur (90cc – 450cc) en om 16:00 uur (50cc) en op zaterdag om 10 uur (90cc -450cc) en om 12:00 uur (50cc) diverse programma’s.

Echt bezig zijn zonder u maar een moment te vervelen!
Ardennen voor zowel een dag als weekenden.
Racen, schattentocht, klimmen, kajakken of doe het gewoon rustig aan.

Voor nieuwe events of bent u met een kleinere groep? Ook voor kant en klare dagen en weekenden.Klik hier.** Survivaldag (weekend) met grot overnachting.
Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgd met grotovernachting.
Bent u op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin uw angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot… durft u het aan?

U vindt het zeker in dit alles omvattende survival arrangement. Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt u de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra uw uitrusting is gecheckt en u de instructies onder de knie heeft, is het tijd om het avontuur aan te gaan! De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. U begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen gaat u ondersteboven met hoge snelheid naar beneden. Op sommige stukken komt u zelfs los van de wand waardoor u het gevoel krijgt dat u een stukje vliegt! Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen u geleerd heeft toe te passen op de hoogste wand van 60 meter. Het is nu of nooit… abseilen en running-down van grote hoogte is voor u na deze dag geen obstakel meer!
Na deze intensieve activiteiten kunt u wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt u zelf uw lunch op een vuurtje klaar!
Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen. Go Dutch en maak kennis met de “Vliegende Hollander”. Van grote hoogte glijdt u van een kabel waaraan u onderaan bent vastgezekerd naar beneden. Overwin uw angsten tijdens de dodenmansrit… het klapstuk van deze survivaltour! Op uw buik met uw hoofd naar beneden glijdt u over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suist u zo de diepte in!
’s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kunt u bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.
De nacht brengt u door in een grot! In deze onaardse omgeving kunt u bij het sfeervolle kaarslicht uw verhalen nog eens delen met uw groepgenoten. Lekker knus ingeritst in uw slaapzak rust u weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13? graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.
De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!

Inbegrepen:
* – Instructie;
* – Lunch;
* – Barbecue;
* – Grotovernachting;
* – Ontbijt.

De prijs: Klik hier.