Good Event Grandprix te Doetinchem en meer groepsuitjes.
Het volgende arrangement is ideaal wannneer u per outdoor onderdeel iets meer tijd wilt hebben.
Tijdens de Grandprix te Doetinchem bestuurt u verschillende voertuigen, de onderdelen zijn zowel gemotoriseerd als ongemotoriseerd.
De outdoor aktiviteiten duren per onderdeel 1 uur.
Ook hier kunt u zelf de onderdelen kiezen die uw vrijgezellenfeest, familie uitje, bedrijfsfeest of vrienden uitstapjes compleet maken.
Uitleg onderdelen arrangement:
* Paintball: onder begeleiding van een instrukteur gaat u uw kamp opmaken en verdedigen tegen een aanval van de vijand. Wat gaat u doen, verdedigen of kiest u voor de aanval? Overleeft u of sneuvelt u, u hebt het zelf in de hand……incl 100 balletjes.

* 4*4 rijden: Over een speciaal parcour is dit een opgave op zichzelf. Het is niet de snelheid die telt maar de vraag of u zonder hulp het parcour af kunt leggen.


* Quadrijden: Quadrijden is behendigheid en snelheid op dezelfde lijn. Gevaar beperken, snelheid en natuurlijk winnen……


* Vlotvaren: Als u zich helemaal ‘born to be wild’ wilt voelen maar geen motor kunt rijden moet u dit onderdeel kiezen! ’t Is niet op een Harley maar wel op een geinige minimotor. U hebt geen motorrijbewijs nodig en kunt toch ontzettend veel lol maken.

* Boogschieten: Uw richtingsgevoel en nauwkeurigheid wordt hier getest.

* Groepsminikamp: Even wat survival aktiviteiten, leuk voor de teambuilding.

* Laserkleiduifschieten: Schieten (laser) met een geweer.


* Survivalbaan: Komt u hier goed door dan kunt u de andere outdoor aktiviteiten ook.


* Sumoworstelen In dikke pakken kunt u uw collega, familie, vriende en vrijgezellen nu eindelijk eens worstelpartijtje geven.

* Lopende A: Een denkspel, die de teambuilding echt even test.

* Moerasloop.

* 2* vliegend tapijt.

* 2* eindeloze wandelband.

Locatie: Doetinchem (NL), Doesburg, Vragender, Barneveld, Rotterdam, Emmen en Wanneperveen.

Aantal deelnemers groepsarrangement: minimaal 10 personen.

Prijs 3 activiteiten (duur 3 uur): 69 euro per persoon.

Uitje in Arnhem en heel Nederland en Belgie klik hier met quadrijden, sandbuggyrijden, jeeprijden en meer.


Exclusiever en duurder groepsuitje?
Geen probleem. Een exclusief uitje met: zelf f1 rijden, circuitrijden, snelle ronde, meerijden met een coureur, karten, slalomcompetitie, quadrijden, ijsrijden, driften, ideale lijn rijden, slipstreamen, uitremmen of korte sprint.
Uw eigen exclusieve uitje!
Locatie: Op het circuit van Assen, Lelystad, Venray, Zandvoort Zolder een vliegveld, bij u op het terrein?
Klik hier voor dit exclusieve groepsarrangement!
Bovenstaande exclusieve uitje is een stuk duurder dus voor de leuke prijzen kijkt u hier onder verder!


Good Event Grandprix te Roermond:
Een arrangement vol spanning en sensatie.
Stel uw eigen arrangement samen, met segway rijden, sumo worstelen, vuurspuwen, klimmen en meer.
Gaat u een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest organiseren met sportieve en recreatieve activiteiten? Stel uw event zelf samen met segway rijden, sumo worstelen, vuurspuwen, klimmen en meer. Voor ieder iets leuks.
Kies uit 4, 5 of 6 activiteiten, iedere activiteit duurt een half uur. Stel uw eigen groepsuitje Fun adventure samen uit:
– Segway parcours: Balanceren op twee wielen is eenvoudiger dan u denkt. Op de Segway leert u in een mum van tijd hoe u zich op een elegante manier kunt voortbewegen. Met dit hypermoderne voertuig steelt u zeker de show! Wie balanceert het meest behendig op de Segway en zoeft geruisloos over het parcours? Laat u niet uit uw evenwicht brengen. – Bamboo building: Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zult u het mee moeten doen! Stel u voor, hiermee kunt u een toren bouwen die staat als een huis! Maar alleen als u genoeg inzicht en teamwork in huis heeft. Want anders valt uw bamboetoren weldra in elkaar als een kaartenhuis… – Bijlwerpen: Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet uw vizier op scherp. Zoef! De bijl schiet met grote snelheid uit uw hand. Raak! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?
– Blaaspijpschieten: U heeft net de longen uit uw lijf geblazen. De ballonnen zijn gevuld. Maar dat is pas het begin! Voorzichtig pakt u het blaaspijpje. De vlijmscherpe pijltjes schieten door de lucht. Pats!! Eén voor één spatten de ballonnen uit elkaar. U waant u Winnetou. Wie heeft er nog lucht over bij deze adembenemende uitdaging?
– Bungee run: Het bungeekoord is bevestigd om uw middel. U rent de zandbak in alsof uw leven ervan afhangt. Wat bezielt u? Simpel, u doet mee aan de Bungee Run. En waarom heeft u dat stokje in uw hand? Simpel, om te kijken hoe ver in de zandbak u dat kunt planten. Om vervolgens als een menselijk katapult terug te schieten ….aaarcchhh!!!
– Drijfzand: U staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand? Kom dan maar eens veilig aan de overkant! Méér dan wat eenvoudige hulpmiddelen krijgt u niet. Alleen met het nodige vernuft en koelbloedigheid lukt het om het hoofd boven water te houden en niet weg te zakken!!
– Funny soccer: Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zult u daar voor altijd anders over denken. Want gekleed in een reusachtige hoepelrok is het moeilijk voetballen. Maar geen reden tot paniekvoetbal. Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de beker naar huis!!!
– Handboogschieten: Houdt de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de snaar naar u toe. Voel de spanning in uw arm. Ontspan. Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team is het meest trefzeker?
– Katapult bouwen: U heeft het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet u het helaas doen met een katapult. Maar vergis u niet: een vakkundig gebouwde katapult is een krachtig wapen. Lukt het u om er van palen en touwen zelf snel eentje in elkaar te knutselen? En ook om hiermee een kogel over een behoorlijke afstand weg te slingeren?
– Klimwand: U heeft geen keus, u staat met de rug tegen de muur. Ga maar na: u staat pal voor een twaalf meter hoge muur. Er is geen weg terug. Het op eigen kracht bedwingen van dit metershoge gevaarte lijkt bovenmenselijk. Maar velen gingen u voor. Met de juiste klimtechniek moet het te doen zijn! Welk team heeft het in zich om boven zichzelf uit te stijgen?
– Kruisboogschieten: Een hoofd, een appel. Willem Tell slaagde er ooit in om het klokhuis van de appel te raken met de precisie van een Zwitsers uurwerk. U raadt het al: vandaag gaat het om de edele kunst van het kruisboogschieten. Wie steekt de Zwitserse meesterschutter naar de kroon?
– Levend tafelvoetbal: U hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Er zit maar één ding op: maak er een leuke pot van. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. Het is dus een gelijke strijd. Alles duidelijk, geen vragen meer? Dan volgt hier de aftrap. Komt dat schot!
– Precisie Speerwerpen: Bij speerwerpen gaat het niet om kracht, maar om techniek. Probeer met de speer zoveel mogelijk punten bij elkaar te gooien, door op een 10 meter ver gelegen doel te werpen. Maar let op: bij het landen op de grond moet de punt van de speer als eerste de grond raken!
– Reuze puzzel: Een leuk onderdeel voor jong en oud. Een reuze legpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter bestaande uit 36 mega stukken. Probeer deze in een zo kort mogelijke tijd in elkaar te zetten. Wie is het beste in het zoeken van de juiste puzzelstukjes?
– Skiloop: Het is hier de bedoeling om met het team zo snel mogelijk een vooraf uitgezet parcours af te leggen. Er is echter 1 probleem, jullie zitten met 5 personen vast aan één paar reuzen ski’s. Welk team werkt het best samen!
– Spinnenweb: Zoveel mogelijk leden van uw team moeten tegelijk door de mazen van een reusachtig spinnenweb zien te stappen. Maar pas op: raak de kleverige draden niet aan, anders zit u voor altijd gevangen in het web! Het wordt hoe dan ook een kleffe bedoening. Maar ja, u wilde toch zo graag nader tot elkaar komen?
– Sumo worstelen: Zet uw benen stevig op de grond en plaats uw handen in uw zij. Frons uw wenkbrauwen en staar uw tegenstander diep in de ogen. Waggel op en neer en schudt eens flink met uw dikke buik. Er is geen houden meer aan. Het sumoworstelen kan beginnen! Wie gooit zijn tegenstander buiten de ring en houdt het langst stand in deze gewichtige strijd?
– Suppen: Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar. Suppen is toegankelijk voor iedereen en al snel kunt u met plezier op de plank staan.
– Tonnenloop: U waant zich met uw team al in een veilige haven. Maar helaas, het venijn zit ‘m in de staart. Want eerst moet u met z’n allen nog een zwaar vergiftigd terrein oversteken. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om dat lopend over een paar oude biertonnen te doen. Maar u zult wel moeten, want andere hulpmiddelen zijn er niet.
– Toren bouwen: De verleiding is groot om hoog van de toren te blazen. Want wat is er nu aan om een anderhalve meter hoge toren te bouwen? Hmmm…. mag ik toch nog even uw aandacht? Dat bouwsel moet wel stevig genoeg zijn om alle teamleden tegelijk te huisvesten! Welk team kan die weelde dragen?
– Touwbrugparcours: Er zijn zes verschillende touwbruggen om het water over te steken… Over een boomstam lopen en uw evenwicht zien te houden, balanceren over een enkel touw, van de ene tree naar de andere lopen over het water: bij ieder brug een andere oversteek methode!
– Vlotvaren: Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. That’s it! Wacht eens even, ik voel opeens nattigheid! Welke sufferd heeft dat touw niet goed vastgeknoopt? Dag vlot! Nu moeten we ons zwemmend zien te redden, er zit niks anders op. Toch zo eenvoudig niet, zo’n vlot bouwen!
– Vuurspuwen: Wie durft?? Spuw met behulp van fakirolie vlammen van 2 tot wel 5 meter! Een onvergetelijke uitdaging.
– Wandelende ‘A’: Zeg eens A! Nee, niet met uw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of die ook stevig is. Kan één van jullie team plaatsnemen in de A en hiermee een klein stukje gaan wandelen? Denken jullie dat dat gaat lukken? Vast wel!
– Waterleiding bouwen: Bij deze opdracht ziet het team 2 emmers staan; een emmer is gevuld met 5 liter water en de ander is leeg. Het is de bedoeling dat het team het water in de lege emmer weet te krijgen, zonder dat er water verloren gaat. De afstand tussen beide emmers bedraagt 5 meter. Met beperkte middelen dienen de deelnemers een waterleiding te bouwen.

U ziet het dit arrangement is aan te vullen met wat voor iedereen iets wils.

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Locatie: Roermond.

Prijs voor een 2 uur durend event met 4 activiteiten: 29,00 euro per persoon.
Prijs voor een 2,5 uur durend event met 5 activiteiten: 35,00 euro per persoon.
Prijs voor een 3 uur durend event met 6 activiteiten: 39,00 euro per persoon.


Good Event Grandprix te Veluwe.
Het Veluwe Treasure Hunt is een dagje uit voor groepen met leuke teambuilding en outdoor activiteiten.
Binnen dit programma levert iedereen een gezamenlijke inspanning om de verborgen schat te zoeken.
Op deze wijze is iedereen de winnaar!

Uitleg onderdelen arrangement:
13.00 uur – Ontvangst van de gasten.
De gasten worden ontvangen met koffie en thee in de gezellige evenementenzaal met terras. Aansluitend indeling van de teams door middel van het trekken van genummerde buttons.

13.30 uur – Start Programma.
Onder leiding van een instructeur gaan de teams diverse outdoor onderdelen doorlopen. Bij ieder onderdeel ontvangen de teams aanwijzingen die men aan het einde van de dag nodig zal hebben bij het finalespel de ‘Veluwe Treasure Hunt’.

De volgende onderdelen staan op het programma:
* Special Task met 4 WD Jeep;
* Competitie Handboogschieten;
* Klimmen op de klimmuur;
* Survival Touwbruggen Parcours;
* Mega Tangram;
* Quadrijden.

15.00 uur – Break.
Onder het genot van een drankje en een candybar, nabij de houten overkapping en bij een vuurkorf, kan men de opgedane ervaringen de revue laten passeren.

15.30 uur – Vervolg programma.
Ieder team zal bij zijn eigen onderdeel het programma vervolgen.

17.00 uur – Finalespel ‘Veluwe Treasure Hunt’.
Met de verkregen aanwijzingen gaan alle teams op zoek naar de verborgen schat ergens op het terrein. Met een kompas dient men een kompasvraagstuk op te lossen. Na wat speurwerk stuit men uiteindelijk op de schatkist.
De inhoud van de schat bestaat uit; een plaatselijk gestookte Loense Neut.
Onder het genot van een borrel kan men in het bos het glas heffen op de goede afloop van dit teambuilding programma.

17.30 uur – Einde Programma.

Locatie: Veluwe (NL).

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen.

Prijs: 55 euro per persoon.

Klik hier voor Grandprix te Antwerpen.